8 Maanden vegan

22 maart 2018

Jeetje wat gaat de tijd toch snel, ik ben alweer 8 maanden bezig met de veganistische levenswijze. En nog steeds bevalt het me prima en mis ik de dierlijke producten totaal niet.

Als eerste wil ik jullie vertellen hoe het is gegaan bij mijn hardloopwedstrijd “Amsterdam Urban Trail”. Deze was op 18 maart 2018 en de start was om 09:30 in vanaf de NDSM loods in Amsterdam Noord.
Het was heel erg koud en er stond een ijzige wind, ik had me goed aangekleed en door het rennen kreeg ik het warm genoeg. Ik heb het totaal niet koud gehad. Eten en drinken werd goed verzorgd voor iedereen, onderweg was er een post waar je water kreeg aangeboden en bij de finish kreeg je een tasje waar een prima ontbijt in zat. Omdat ik al had ontbeten heb ik hem als lunch gebruikt. Deze wedstrijd was erg leuk omdat je door gebouwen, winkels, café’s enz. heen moest lopen. Maar daardoor ook best wel zwaar, we moesten diverse trappen op en af. Ik was blij dat de finish in zicht was, daar stond familie op mij te wachten en daar was ik heel erg blij mee.
Totale afstand was ruim 10 kilometer en daar heb ik anderhalf uur over gedaan. Het was een hele leuke ervaring, ik ben erg trots op mezelf dat ik het heb gedaan.

Ik ben begin deze maand begonnen met een nieuwe baan, ik werk nu bij een webshop die voedingssupplementen verkoopt. Dat is heel erg leuk en we werken met een heel leuk team wat alleen maar bestaat uit dames.
Een hele verbetering in vergelijking met mijn vorige baan in de elektrotechniek, mijn nieuwe baan past ook veel beter bij me.
Ik werk er nu 3 weken en begin me draai te vinden, weet redelijk hoe alles moet en waar de producten liggen.
Ik ben blij dat ik deze stap gezet heb.

Met mijn gezondheid gaat het goed, ik heb heel kort last gehad van de griepgolf. Het begon met keelpijn, daar heb ik 2 dagen last van gehad en die 2 dagen voelde ik me ook wat grieperig. Koud, warm, lamlendig, nergens zin in hebben, je kent het wel. Momenteel ben ik licht verkouden en loop wat te niezen, ik hoop dat dat snel over is. De bloeddruk was vorige week weer wat aan de hoge kant. Van mijn huidige baas heb ik het supplement Knoflook Plus gekregen, dat helpt je bloeddruk te reguleren. Die slik ik nu elke dag en ik moet zeggen “het helpt echt”, nu is hij weer netjes. Dus blijft mijn medicijn verstopt in het doosje, zolang ik ze niet nodig heb neem ik ze ook niet in.

Nu de lente is begonnen en de zon zich regelmatig laat zien krijg ik steeds meer zin om te sporten en wil ik heel graag aan de slag in de tuin.
Half april gaan we beginnen aan de tuinrenovatie die we gepland hebben.
Die wordt helemaal gestript en opnieuw ingedeeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.