Havermout-Banaan repen

Deze repen zijn ideaal als tussendoortje en toch verantwoord.
Ook handig om mee te nemen. En het is echt niet moeilijk om ze te maken.

Wat heb je nodig;
75 gr. Havermout                                     Staafmixer
1 Rijpe banaan                                           Cakevorm
1 el. Agavesiroop                                      Bakpapier
½ tl. Kaneel                                                 Bakplaat
50 gr. noten                                                Rooster
50 gr. gemende pitten

Hoe maak je het;
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Maal de havermout fijn, prak de banaan en voeg dit samen in een kom.
Meng de kaneel en agavesiroop erdoor.
De noten fijn hakken en met de pitten samen toevoegen aan het havermout mengsel, goed doorroeren.
Doe het bakpapier in de cakevorm, lepel het beslag erin en strijk het glad.
Bak het geheel gaar in 25 minuten.
Haal de koek uit de cakevorm, leg het met het bakpapier er nog onder op de bakplaat en bak het nog 5 minuten goudbruin.
Met een scherp mes snijdt je er 8 repen van. Laat het goed afkoelen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.